Disclaimer

De website Vakantiehuis Voerstreek De Pensool  werd met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze site geen rechten worden ontleend. Het gebruik van deze website is voor eigen rekening en risico.

Vakantie Voerstreek De Pensool is op geen enkele wijze aansprakelijk voor welke schade dan ook als direct of indirect gevolg van het gebruik van (de inhoud van) deze website op welke wijze dan ook. Ook kan Vakantiehuis Voerstreek De Pensool niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van externe websites die een hyperlink geven naar deze site of waarnaar deze site een link voorziet.huis

Prijswijzigingen in Euro onder voorbehoud.

Alle teksten en beelden en hun indeling op deze site zijn onderworpen aan een copyright en andere beschermingingen van het intellectueel eigendomsrecht. Deze objecten mogen niet voor commerciele doelstellingen of voor verspreiding worden gekopieerd, ze mogen niet worden gewijzigd en op een andere website worden geplaatst.

Tenslotte is de eerbiediging van uw private levenssfeer voor Vakantiehuis Voerstreek De Pensool een prioriteit. Wij verzekeren u dat uw gegevens in volledige overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonlijke gegevens verwerkt zullen worden.
Vakantiehuis De Pensool - Kwinten 37 Sint-Martens-Voeren
Tel. +32 498 25 26 64
Voerstreek vakantie Voeren vakantiehuis "De Pensool" logo
Boek hier uw Voerstreek vakantie
Panorama foto Voerstreek / Voeren
Voerstreek vakantiehuis 27 personen
SocialTwist Tell-a-Friend
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF