Voerstreek Vakantiehuis De Pensool heeft als enige in de Voerstreek de Oklahoma Joe's BBQ Smoker. Dit systeem is uniek omdat vis en vlees niet rechtstreeks boven de warmtebron worden gegaard, maar in de rookschouw of in de buik van de BBQ, terwijl het brandhout geheel rechts in de haardbox brandt.

De vis en het vlees worden op relatief lage temperatuur langzaam gegaard door de warme rook van beuken-, eiken-, fruit- of berkenhout. De vis en het vlees blijven  hierdoor zeer mals van constitutie en ze verkrijgen een zeer verfijnde rooksmaak. 

Voor de actieve genieter biedt Voerstreek Vakantiehuis De Pensool de Oklahoma BBQ aan om zelf uw forel of zalm te roken. Of wat dacht u van speenvarken, eendeborstfilet of een dikke entrecote? Maar ook een doodgewone kip, kotelet of worst wordt koninklijk bereid in de Oklahoma BBQ. Geen aangebrand vlees of uitgedroogde vis, maar "slowfood" gegaarde heerlijkheden, mals en sappig. 
Ook in de winter is de Oklahoma paraat, droog en uit de wind, in een voormalige ruime paardenstal.Vakantiehuis De Pensool - Kwinten 37 Sint-Martens-Voeren
Tel. +32 498 25 26 64
Voerstreek vakantie Voeren vakantiehuis "De Pensool" logo
SocialTwist Tell-a-Friend
Voerstreek vakantiehuis 27 personen
Oklahoma BBQ Voerstreek vakantiehuis
Lekker warm en gezellig
Ketchup niet vergeten!
Kip en maïs
Heerlijke spies
Om van te smullen
Aanschuiven
Gezellig tafelen met de familie
Lekker en gezond
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF